Mount Your Friends

napsáno 26.12.2014

Tato recenze nebude mít žádný vyšperkovaný úvod. Nemám tušení, co bych napsal, aby to alespoň trochu vystihlo tuhle hru. Fakt ne. Místo toho se podívejte na video, které jsem natočil. Nebo nějaké jiné, na internetu je jich spousty. A valte bulvy.

Viděli jste? Ano, Mount Your Friends je skutečně hra. Navíc je to hrozná prdel a to nejen proto, že se v ní neustále točí penisy a ozývají úchylné zvuky pleskání těla o tělo. Strávil jsem lezením po polonahých tělech pár hodin a fakt to baví. Především při hře více hráčů.

Mount Your Friends

Princip je velmi jednoduchý. Na začátku kola se chopíte polonahého, velmi ohebného a silného chlápka, jehož každou končetinu ovládáte jinou klávesou. A lezete na vrchol věže z jiných polonahých chlápků. Cílem každého kola je během časového limitu věž o kousek zvýšit. Pokud se to nepovede, prohráváte a hra končí. Při hře více hráčů se v “ukládání” těl na věž střídáte a snažíte se soupeři, který leze z druhé strany lidské věže, cestu co nejvíc znepříjemnit pozicováním těl do obskurních poloh. Hra samozřejmě nabízí více módů, než jen lezení do výšky, ale ty mi nepřišly tak zábavné.

Mount Your Friends

Nápad nenadchne, grafika není žádné terno, ozvučení a hudba zrovna nevynikají, ale vše dohromady dává Mount Your Friends zvláštní auru. Střídavě brečíte smíchy, popichujete soupeře nebo třískáte ovladačem, když se lezení nedaří. Prostě ideální hra na posezení s kamarády.

Tvůrci: Stegesaurus
cena: 4,99 €